Uutiset

Kausi yheenveto 2017

21.11.2017

Huippukausi Challenge Tourilla (CT) on nyt takanapäin. Treenikauden talvella vietin aika pitkälti Floridassa ja Espanjassa. Päätavoitteeni oli kehittää wedge-lyöntien pituuskontrollia.

Aloitin kauden Turkissa Vierumäen villillä kortilla. Homma lähti rokkaamaan heti ensimmäisestä kilpailusta ja sijoituin lopulta toiseksi tiukan voittokamppailun Ryan Evansille hävinneenä. Oli tärkeää saada hyvä alku kauteen varsinkin, kun oma pelioikeus ei riittänyt kovinkaan moneen CT-starttiin.

suomi

Loppukiri alkaa

14.09.2017

Syksy alkaa olla Suomessa käsillä. Challenge Touri on edennyt myös kauden viimeiselle kolmannekselle. Edessä ovat vielä lähes kaikki suurimmat kilpailut. Matka vie mm. kohti Kazakhstania, Kiinaa, Dubaita ja Omania. 

suomi

Juhannusviikko

21.06.2017

Belgian ja Ranskan kilpailut ovat takanapäin. Belgiassa pelaaminen ei lähtenyt oikein lentoon missään vaiheessa. Rautalyönnit olivat vähän heikkoja koko viikon ja ajoin itseni melko vaikeisiin paikkoihin. Onnistuin lopulta tekemään kuitenkin Cutin ja sain varsinkin sunnuntain loppukierroksesta virtaa seuraavalle viikolle.

suomi

Alkukesän fiiliksiä

21.06.2017

Tsekin kilpailu meni alusta lähtien lähes täydellisesti. Ensimmäiset kolme päivää onnistuin pelaamaan ilman bogeja ja sitä kautta pelasin itseni voittokamppailuun mukaan. Viimeiset kaksi kierrosta pelasin Jenkin Julian Surin kanssa. Kilpailuasetelma oli lähes sama kuin Turkissa, sillä olimme hieman karussa jahtiporukasta. 

suomi

Mietteitä Turkin kilpailusta

01.05.2017

Turkin kisa on takanapäin ja taskuun jäi toinen sija. Voittokamppailu oli tiukkaa vääntöä oikeastaan kahden päivän ajan. Taistelin voitosta ensimmäisen kerran Challenge Tourilla sitten vuoden 2013 kevään. Oikeastaan painetila ei tuntunut juurikaan erilaiselta kuin Nordic Liigassa. Kaikkein vaikeinta oli pysyä hetkessä kierrosten välisen ajan. Yritin keksiä kaikenlaista tekemistä ettei tule liikaa mietittyä tulevaa. Katselin sarjoja, kuuntelin musiikkia ja nukuin pitkiä yöunia.

suomi

Talvikauden kuulumisia

16.03.2017

Talvi on edennyt jo melko pitkälle ja kevään merkkejä on ilmassa. Oma treenikauteni alkoi tammikuun 9. päivä leirillä Floridassa. Olin kolme viikkoa leirillä West Palm Beachin alueella Antti Ahokkaan kanssa ja muutaman viikon Roopen ja Minnin luona Orlandossa. Kaikenkaikkiaan jenkkireissu oli onnistunut. Reissu oli pisin mitä olen toistaiseksi tehnyt ja tuntui siltä että sai rauhassa treenata ja pelata tinkimättä mistään osa-alueesta. Kelit ja golfkenttien kunto olivat molemmat lähes täydellisiä. 

suomi

Kiitos!

24.11.2016

Kausi 2016 on nyt pelien osalta pelattu ja haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita tästä vuodesta!

suomi